KLUBBCUP 2011 - Powerpuffs

Hei igjen dere!
Nå som vi er ferdig som småjenter har vi gått over til jentelaget sammen med 96er jentene. Kanskje litt sent, men vi takker for et fantastisk år og ser frem til å lage en ny, uforglemmelig sesong sammen med en ny, herlig gjeng!
Mer om 96erjentene og oss kommer vel senere.

Siden det nå nærmer seg vinter og fotballen ikke er like seriøs som ellers på året, meldte jeg og ni til fra dette laget oss på klubbcup 2011 og satset på å komme så langt som mulig!

Takket være Berit ble det utrolig mye stress og uroligheter på om vi faktisk kom oss dit, men vi hadde lykken med oss, igjen! For dere som ikke vet det, er Berit altså stormen som har vært her på helgeland de siste dagene. 


Glade for å være på den siste ferja og klare for å gi alt!

Vi kom frem i god tid til å pakke ut og i tillegg fikk vi med oss konserten som var på cupen. Artistene var Gabrielle og Sirkus Eliassen, noe som vi var greit fornøyde med. For etter Stosjöcupen er vi jo alle glade i Gabrielles sang, Ring meg!! Kan vel ikke si at konserten var det beste, men hva kan vi forvente, det var jo tross alt i Sandnessjøen. Høydepunktet på konserten var nok da våre kjære gutter begynte å hoppe og synge under vår alles favorittlåt

Vi spilte vår første kamp klokken 01:20 natt til lørdag mot et lag kaldt The bitches. Denne kampen vant vi 13-0, lett.
At heiagjengen var med var det ingen tvil om heller!

Andrekampen skulle spilles 08:40 lørdag morgen, så etter å ha speidet litt på de andre lagene i gruppa la vi oss alle til å sove på luftmadrassene. Eller ikke Fredrikke da, hun hadde selfølgelig med sitt lille, tynne liggunderlag.
Jaja, uansett! Denne kampen vant vi 2-0 over Black Booty Bitches.


Tok det med ro på tribuna mellom kampene med våre søte venner!

Neste og siste kamp i gruppespillet var mot I like turtles because they're so chill. Etter mange stangskudd vant vi også denne kampen, 1-0 og vel fortjent spør du meg! 

Med en målforskjell på 16 mål ble vi det beste laget i alle jenter yngste gruppene, noe som førte til semifinale mot beste andreplass i alle gruppene, I like turtles because they're so chill, igjen. Denne kampen ble spilt søndag klokken 11:10, og vant nok en gang! Greit fornøyde med 2-0. 


Kos på klasserommet ble det også tid til! <Ane og Maiken3

Etter å ha spilt 4 kamper, 12 poeng, 18 mål og ingen ball inn i eget nett ble det finale! Finalen skulle spilles 16:30, så da måtte uheldigvis Ingeborg dra hjem for å spille håndballkamp, men i hjertene våre var hun med likevel! Rikke skulle egentlig også dra hjem, men valgte å fullføre cupen sammen med oss, og takk gud for det. Etter å ha knust Full Rulle 4-0 kunne vi endelig kalle oss VINNERE AV KLUBBCUP 2011 yngste jenter med 22 scorte mål og 0 i mellom egne stenger!


Premieutdeling!


Gullmedaljer og pokal! 


Powepuffs/gulljentene! o.f.v:  Dorthe Slotvik, Ragne Nielsen, Maiken Jægersen, Natalie Storøy, Rikke Nielsen, Fredrikke Johansen, Pia Larsen, Silje Hass, Ane Rodahl (+Ingeborg Johnsen♥)


Søte Markus på bussen, gratulerer med andreplassen til han og Why Always Me! 
Han scorte altså fire mål, for dere som ikke skjønte det. Flink!

Ble tatt flere bilder, men for å ikke gjøre dere heeelt blinde tror jeg de ikke skal legges ut her. Helt seriøst.

Og forresten, takk til Team Bonaa for at vi fikk låne noen av draktene! 

- Meg og resten av Powerpuff jenten

Publisert: 28.11.2011 @ 21:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: hemmelig beundrer

Dato: 29.11.2011 Tid: 16:49 URL:
Maaaarkus <33

Postet av: Markus

Dato: 12.12.2011 Tid: 01:38 URL:
Jeg elsker hemmelige beundrere<3

Skriv en ny kommentar

Tjalg/BIL

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits